Tel 93.452.73.71 ˇ jornades@amic.media
Inici    Contacta
Qui som
catalā castellano english
Introducciķ
Resum pončncies de la 6a Jornada
Resum grāfic de la 6a Jornada
Quatre blocs temātics
Programa
Ponents
Inscripcions
Qui Som
Localitzaciķ
Contacta
Histōric: 2es Jornades 2006
Histōric: 3es Jornades 2008
Histōric: 4es Jornades 2012
Histōric: 5es Jornades 2015
Quatre blocs temātics
La sisena Jornada l’hem estructurat al voltant de quatre grans blocs temàtics:

Tendències i innovació digital
Experts nacionals i internacionals parlaran des d’àmbits diversos sobre tendències en el món digital, de la innovació davant la disrupció en el sector digital, del futur digital que ve, del nou rol dels mitjans davant la transformació programàtica i de comunicació i estratègia digital. 

El nou periodisme
Un bloc imprescindible de la jornada serà fer una mirada cap a on evoluciona el periodisme: des de les principals tendències internacionals en periodisme digital, les noves estratègies a les redaccions i la innovació en continguts, fins a les tendències de consum de notícies a Internet i les seves possibles aplicacions per a la premsa de proximitat.

Relacions amb l’audiència
S’analitzaran les audiències dels mitjans digitals: què busquen?; com els editors lluiten per mantenir satisfets els seus lectors; i com atraure nous lectors o nous segments de població.

Evolució del periodisme teòric
La presència del món universitari servirà, per una banda, per donar a conèixer els resultats d’estudis científics pioners a Europa que permeten entendre el comportament de les audiències digitals a partir de dades d’observació real. I, per l’altra, des de les facultats de periodisme de l’àmbit lingüístic català, per a presentar tres visions de futur per al periodisme en els mitjans de proximitat.SEGUEIX-NOS EN: @jornadaprox
DURANT LES JORNADES, COMPARTEIX AMB: #JornadaProximitat
 
Organitza:
Amb el suport de:
Amb la colˇlaboraciķ de:
Patrocinadors:
jornades.amic.media