C/ Aribau, 80 5è 2n • 08036 Barcelona · Tel 93.452.73.71 · redaccio@premsagrautita.com
Inici
Contacta
Qui som
català castellano english

Totes les fotos de les Jornades
Premsa
Serveis i productes
Introducció
Ubicació
Descàrrega documentació ponències
Currículums ponents
Inscripcions i allotjament
Històric: 2es Jornades 2006
Històric: 3es Jornades 2008
Històric: 4es Jornades 2012
Històric: 5es Jornades 2015
Introducció

Especialistes mundials de la premsa gratuïta es donen cita a Barcelona el mes d’octubre

 

El Fòrum de Barcelona serà l’escenari de les Segones Jornades Internacionals de Premsa Gratuïta que convoca l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta els pròxims dies 25, 26 i 27 d’octubre de 2006.

 

La cita servirà per mesurar el pols de la premsa gratuïta a Catalunya i a Espanya en relació als països de referència a nivell mundial a través de debats, ponències i comunicacions. El programa inclou taules sectorials que tractaran àmbits d’interès per a l’editor de premsa gratuïta, especialment per a l’editor de publicacions locals, comarcals i regionals, que constitueix el model majoritari de premsa gratuïta a Catalunya i Espanya.

 

Entre els congressistes destaca la presència d’especialistes del sector a nivell mundial com el professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat d’Amsterdam, Piet Bakker; el director del diari argentí Clarin.com, Guillermo Culell o fundador del diari AM New York Russel Pergament i el seu cap de distribució i difusió , Donald A. Nizen, entre d’altres.

 

També s’ha confirmat la presència de congressistes nacionals com el periodista, consultor de mitjans i editor de Periodistas21.blogspot.com, Juan Varela; el catedràtic de la Universitat de Navarra, Alfonso Nieto i representants dels principals grups de la comunicació i d’empreses vinculades al món de la comunicació.

 

Paral·lelament a les Jornades, l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta organitza una mostra internacional de premsa gratuïta que s’instal·larà al mateix recinte del Fòrum.

 

Les Jornades preveuen l’assitència de més de 300 participants i congressistes del sector de la premsa gratuïta i del món de la comunicació en general.

 

 
WWW.JORNADESPREMSAGRATUITA.COM