Tel 93.452.73.71 · jornades@amic.media
Inici Contacta
Qui som
|| català castellano english
Resum ponències de la Jornada
Recull fotogràfic de la Jornada
Introducció
Blocs temàtics
Localització
Ponents
Programa
Inscripcions
Qui som
Històric: 2es Jornades 2006
Històric: 3es Jornades 2008
Històric: 4es Jornades 2012
Històric: 5es Jornades 2015
Blocs temàtics
La Jornada la hem estructurat al voltant de tres grans blocs temàtics:

Publicitat, arribar al públic des de mitjans propers.
La comunicació des de la proximitat, una nova aposta de les grans marques?

Aquests canvis han fet que les grans empreses en la seva estratègia de comunicació per arribar a la ciutadania apostin, cada cop més, per associar les seves marques a fets o referents de proximitat i a comunicar-ho a través de mitjans de proximitat. La Jornada portarà a Barcelona professionals i casos d’èxit que posin llum als nous criteris de planificació amb els que treballen actualment els planificadors de publicitat i a les noves modalitats de comunicació que impulsen les grans empreses. Es presentaran conceptes com la comunicació adaptada al mercat hiperlocal, la publicitat Km0 que ofereix la premsa local.

Al mateix temps, es veurà com empreses de productes líders de proximitat estan potenciant una major vinculació amb els mitjans d’informació més propers i com desenvolupen noves estratègies compartides de comunicació amb els mitjans líders en el seu territori de venda.

Els mitjans de proximitat, com potenciar la seva marca
Tendències per als editors líders de mitjans de proximitat. Un futur cap a capçaleres multiplataforma en un territori local?
L’històric arrelament d’un mitjà a un municipi, a una comarca o a un target, juntament amb l’aparició de nous suports per a la transmissió de la informació i comunicació ha fet possible que l’editor de proximitat, a partir d’una capçalera, amb el temps pugui desenvolupar nous productes periodístics, nous models de negoci i noves fonts d’ingressos fent ús de les noves plataformes de comunicació que li permeten arribar fàcilment a una societat propera i cada cop més connectada.

Visió de l’ofici de periodista, una mirada periodística
Quines són les tendències actuals de la premsa i la comunicació de proximitat? Com es transforma el món de la premsa per als periodistes? Quins són els exemples d’èxit a d’altres països? Com es combinen el periodisme, la tecnologia i la proximitat? El lector Km0 com a protagonista en un entorn de nous formats digitals i estils comunicatius? Quines són les noves demandes d’habilitats per als professionals de la premsa de proximitat? Anem cap a un periodisme mòbil i redaccions adaptades?
 
Organitza:
Patrocinadors:
Amb la col·laboració de: Amb el suport de:
jornades.amic.media