C/ Aribau, 80 5è 2n • 08036 Barcelona · Tel 93.452.73.71 · redaccio@premsagrautita.com
Inici
Contacta
Qui som
català castellano english

Totes les fotos de les Jornades
Premsa
Serveis i productes
Introducció
Ubicació
Descàrrega documentació ponències
Currículums ponents
Inscripcions i allotjament
Històric: 2es Jornades 2006
Històric: 3es Jornades 2008
Històric: 4es Jornades 2012
Històric: 5es Jornades 2015
IMPRINTSA


Impressions Intercomarcals S.A. (Imprintsa) està especialitzada en la producció de diaris, revistes, fulletons i directoris en quatricomia. Amb una superfície de més de  6.177 metres quadrats dedicats a la impressió, compta amb el millor equip humà i la maquinària i la tecnologia més avançades, que permeten aplicar els criteris de qualitat que caracteritzen Imprintsa en tots els seus processos productius.

 

Dues rotatives:

 

La rotativa Man Uniset té una capacitat d’impressió de fins a 96 pàgines en format A3 Tabloide amb un màxim de 64 pàgines a color en un sol tiratge.

 

Amb la finalitat de donar flexibilitat als nostres clients, en el moment d’imprimir els seus productes, Imprintsa disposa també d’una rotativa Man Cromoset amb una paginació màxima de 48 pàgines A3 Tabloide amb una ocupació de 12 a color.

 

Les rotatives permeten uns acabats en tercer plegat, que en molts casos resulten suficients. No obstant, Imprintsa compta amb una línia automàtica de manipulats i encartaments que permeten tot tipus d’acabats dels plecs que surten ja impresos.

Aquest procés finalitza amb l'empaquetat previ al lliurament del material al client.

 

IMPRINTSA, UNA APOSTA DE FUTUR

 

L’aposta per la Qualitat queda demostrada pel fet que Imprintsa participa en el projecte CINCO (Calidad de Impresión y Normalización del Color para Periódicos en España), que és una iniciativa d’IFRA (Inca Fiej Research Association) i de diverses empreses impressores de periòdics que desitgen millorar la capacitat de reproducció del color en els seus productes, d'acord amb la norma ISO 12647-3.

 

Els objectius del projecte CINCO són:

Millorar la qualitat de reproducció del color dels periòdics.

Homogeneïtzar la qualitat

Reduir costos

Reduir els temps d’arrancada de les rotatives

Disminuir el número de reclamacions i el cost de la seva gestió

Utilitzar processos basats en la gestió de color que permetin aconseguir resultats òptims.

 

 

Imprintsa ha dirigit els seus esforços cap a la introducció i posada en funcionament d’aquests processos en el seu centre d’impressió i preimpressió.

 

L'objectiu d’Imprintsa és el d'utilitzar els paràmetres de l’estàndard ISO d’impressió per controlar la qualitat de la impressió en color i mantenir-la estable, amb la finalitat d’oferir el més alt nivell de qualitat als lectors i anunciants.

 

 

 

 

              

 

 

 

 

PREMI A LA QUALITAT  D’IMPRESSIÓ

 

La 55ena edició del Concurs d’Arts Gràfiques, organitzada pel Gremi d'Indústries Gràfiques de Catalunya, ha otorgat recentment a Imprintsa el PREMI A LA QUALITAT D’IMPRESSIÓ ÒFSET HUMIT 2006.

 

L’esforç realitzat per la nostra empresa amb la finalitat de millorar constantment la qualitat dels nostres productes s’ha vist recompensat amb aquest premi.

 Impressions Intercomarcals, S.A

Ctra. C-16 C Km 3.4 P.I El Cementiri

08272 St. Fruitós de Bages

Barcelona

 

www.imprintsa.com

 

93 878 84 03

 
WWW.JORNADESPREMSAGRATUITA.COM