C/ Aribau, 80 5è 2n • 08036 Barcelona · Tel 93.452.73.71 · redaccio@premsagrautita.com
Inici
Contacta
Qui som
català castellano english

Totes les fotos de les Jornades
Premsa
Serveis i productes
Introducció
Ubicació
Descàrrega documentació ponències
Currículums ponents
Inscripcions i allotjament
Històric: 2es Jornades 2006
Històric: 3es Jornades 2008
Històric: 4es Jornades 2012
Històric: 5es Jornades 2015
ROTIMPRÈS


ROTIMPRES, creada en els seus orígens per donar servei al diari comarcal El Punt ©, va ser fundada l’any 1982. A principis de la dècada dels 90, s’inicia una profunda revolució interna que culmina amb l’origen del projecte actual: un projecte de creixement ambiciós que es materialitza l’any 2001 amb unes modernes instal·lacions de 8.000 m², 4 rotatives, un centre de manipulats integrat, un flux de treball per al tractament de fitxers del client totalment automatitzat i, per descomptat, tota l’experiència que podia derivar de la nostra trajectòria.    

   Tot plegat amb una filosofia d’empresa molt clara: oferir l’excel·lència en el servei al client; un client, no ho oblidem, que ens ha permès créixer fins a situar-nos en la privilegiada situació actual, una posició de lideratge en el nostre sector.

   Amb una participació creixent en els mercats internacionals i amb una notòria implantació a Catalunya i al terç sud francès, hem iniciat una etapa d’expansió impulsada per l’actual revolució de les tecnologies de la informació. Una expansió que té per objectiu difondre arreu el nostre excel·lent prestigi d’empresa àmpliament compartit per les regions on tenim presència.
C/ Pla de l’Estany, s/n

17181 Aiguaviva

(Girona)

 

www.rotimpres.com

 

972 400 595

 
WWW.JORNADESPREMSAGRATUITA.COM