C/ Aribau, 80 5è 2n • 08036 Barcelona · Tel 93.452.73.71 · redaccio@premsagrautita.com
Inici
Contacta
Qui som
català castellano english

Totes les fotos de les Jornades
Premsa
Serveis i productes
Introducció
Ubicació
Descàrrega documentació ponències
Currículums ponents
Inscripcions i allotjament
Històric: 2es Jornades 2006
Històric: 3es Jornades 2008
Històric: 4es Jornades 2012
Històric: 5es Jornades 2015
Jaime Castellà


Jaime Castelló és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i MBA per ESADE. A l'actualidad, és professor associat del Departament de Direcció de Marquèting i codirector del Màster de Direcció de Màrqueting i Comercial d'ESADE Executive Education a Madrid.

Ha desenvolupat la seva carrera professional a l'àmbito comercial a empreses de gran consum, tan a Espanya com a Europa. Ha ocupat càrrecs de responsabilitat a l'àrea del trade marketing, a grans empreses espanyoles d'alimentació. Així mateix, té una àmplia experiència a l'àrea de màrqueting de productes d'alimentació d'empreses líders i marques internacionals. Aquest trajectòria professional es completa amb la seva feina amb equips de vendes, tant a empreses espanyoles com a multinacionals i tant en la venda a empreses com gestionant grans comptes de multinacionals de la distribució.

 

Actualment impulsa el grup de Coneixement d'ESADE en Direcció de Venda, i codirigeix els programes de Direcció de Vendes en Executive Education.

 
WWW.JORNADESPREMSAGRATUITA.COM